tisdag 14 februari 2012

Tänk: Tarzan

Hur firar man alla hjärtans dag bättre än att utmana sig själv och se om hjärtat klappar i slutet av dagen??

Åkte bil i 1,5h för att komma till Bedugul och Bali Treetop Adventure Park. Där åkte vi zipline och försökte överleva hinderbanan som hängde mellan träd på 5-20 meters höjd. Under oss fanns bara barmark.
Vår säkerhet var en sele med 2 linor med karbinhakar och en grej man glider i ziplinen med. Och så följde vår lilla guide med oss och berättade lite hur man skulle göra.
Efter 1,5 timme där vi klättrat, hängt och flugit var vi nämnvärt trötta i armarna. I den svåraste, högsta banan som heter Adrenaline Black Circuit (20m hög) behövde man kraft i armarna, den började med en hög utmanande klättervägg och fortsatte med att man skulle gå över stockar som hängde i luften och inte satt ihop med varandra (VINGLIGT!). En lättare transport på linor senare skulle vi kasta oss ut i en lian för att komma till en vägg av nät och klättra vidare. Pga extremt trötta armar fick vi en tur ner på marken istället.
Bilder finns på kameran. Kanske dyker upp litet smakprov senare ;) det blir ju sådär bra när man fotar foton.

Vi är supertrötta och mätta nu efter god middag. Allt vi vill är att klockan ska gå lite fortare så vi kan få lägga oss för natten.

Kolla: www.balitreetop.com

1 kommentar:

  1. Bra träning! Härligt att ni är tillbaka på marken igen utan skråmor.

    SvaraRadera