torsdag 2 februari 2012

Tempelgudinnan

Idag åkte vi till Kek Lok Si Temple, vilket är det största templet i sydöstra Asien. Ännu en 5kr's busstur, men promenaden var desto mer intressant. Bakgator och labyrinter genom folks privata trädgårdar, lite märkligt men det var faktiskt den riktiga vägen att gå.
En 32.5 meter hög Kuan Yin, godess of mercy, stod där uppe och såg ner på oss. Massa firande av kinesiskt nyår, firas till och med den 6e feb, då det är kinesisk valentines day.

Dagens träning: promenad i 5 timmar, mycket mycket mycket mer trappor än vad som är nyttigt.
Omedelbart resultat: döda vader.

Ikväll var vi på bio, satt på sackosäckar och myste till filmen Haywire. Nu har vi kikat lite i affärerna igen och kvällsfikat på starbucks. Vi ska promenera de 5 minuterna hem alldeles strax, till efterlängtad nybäddad säng (varje dag) och västerländsk dusch, sån där underbar som hänger från taket!! Joy :-)

Batteriet i elektriska låset i dörren låste oss ute idag och det var nära att vi inte kom in ens med personalens hjälp då han inte fick rätt på nödnyckeln. Men det löste sig till sist.
Därmed, note to self: om du har elektroniskt lås på dörren till hotellrummet, gå bara med på att bo där om receptionen är öppen 24/7.

1 kommentar:

  1. En mysig och intressant dag må jag säga!

    SvaraRadera