söndag 4 mars 2012

Home sweet home

Nu har det varit tystnad här ett tag.
Under denna tiden har vi hunnit komma hem, flyttat in i våra lägenheter, spenderat tid med familjen.

Flygresan hem blev väldigt intressant. Haha. Kan bara skratta åt det nu.
Men som vi skrivit innan vad är en backpackerresa utan ändrade planer?! Dessutom fick vi ju fortsätta leva efter vårt motto, Så länge vi kommer fram så är vi nöjda! Det har vi ju fått säga varenda resa vi har gjort under de senaste två månaderna.

Först lyfte vårt flyg till Oslo 1½ timme för sent. På grund av hårda vindar under vägen så räckte inte bensinen (Nej vi störtade inte ;) Men vi behövde mellanlanda för att kunna tanka i lite mer. Vilken flygplats tror ni att de valde att mellanlanda på??! Jodå, Kastrup! Men inte fick vi gå av, då skulle allt bli ännu mer försenat. Suck! Så vi fick gladerligen sitta kvar på planet och lyfta mot Oslo. Inte riktigt vad man känner för när man vet att man är på väg hem och att man kommer missa sitt anslutnings flygplan. Man vill ju bara HEM! Väl i Oslo fick vi bokat om vårt plan och spenderat ett par timmar där. Pengar till mat fick vi också, smarrigt :) Sen fick vi äntligen stiga på planet till Köpenhamn (igen!).

Även om vi inte är så solbrända som vi skulle vilja vara så lever vi länge på alla äventyr vi har fått uppleva, alla vänner vi träffat och alla minnen vi har skapat! De håller så mycket längre.

Imorgon är det dags att återgå till arbetet för Em, känns galet att redan varit därifrån i två månader. T väntar någon dag till innan hon återgår till arbetet. Så nu är det bara för oss att jobba ihop pengar till nästa resa ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar